GINOP-1.2.8-20-2020-01836

GINOP-1.2.8-20-2020-01836

A Sopia-NET Kft. a „KOMPLEX INFRASTRUKTÚRA ÉS TECHNOLÓGIA FEJLESZTÉS A SOPIA-NET KFT-NÉL” elnevezésű, GINOP-1.2.8-20-2020-01836 azonosítószámú támogatási kérelme 28.490.000 Ft visszatérítendő támogatásban részesült, amely a támogatott projekt megfelelő teljesítése és az előre meghatározott eredményességi célok elérése esetén részben vagy egészben átalakítható vissza nem térítendő támogatássá.
A projekt támogatási intenzitása a támogatói okirat alapján: 70 %.

A projekt keretében a Sopia-NET Kft. székhelyén több fejlesztést is megvalósítottunk.
Raktárcsarnokunk emeleti, eddig kihasználatlan részén kiépítettünk egy új műszaki irodát és egy kétszintes szociális blokkot. Csarnokunkban komplex polcrendszert alakítottunk ki, ami lehetővé teszi anyagaink és munkaeszközeink rendszerezését.
Tevékenységi körünk bővítéséhez beszereztünk egy új optikai szálhegesztő gépet, egy OTDR mérőműszert és egy FLUKE Microscanner PoE KIT kábeltesztert.
Beszereztünk egy multifunkciós nyomtató- és másológépet, egy projektort, és gépjárműparkunk költséghatékony kiszolgálásához egy kerékszerelő- és centírozógépet.
Informatikai eszközeinket is bővítettük: laptopokat és tableteket vásároltunk munkatársaink részére a projektek hatékonyabb megvalósítása érdekében, és nagyobb monitorokat az irodai háttérmunka jobb feltételeinek biztosításához.
Cégünk biztonságának növelése érdekében székhelyünket IP alapú vagyonvédelmi kamerarendszerrel láttuk el.
Elszámoltuk a projekt megvalósításának 18 hónapját érintő rezsiköltségeink egy részét is.
Ezek a fejlesztések biztosítják dolgozóink részére a megfelelő munkakörnyezetet, és növelik hatékonyságunkat, termelékenységünket. Az új műszerek, eszközök segítségével ügyfeleink részére is sokrétűbb, jobb, a jövőbeni technológiáknak is megfelelő, korrekt szolgáltatást tudunk nyújtani. Így biztosítani tudjuk megrendeléseink folyamatosságát, ami maga után vonja létszámunk növekedését is. A projekt megvalósításának kezdete óta cégünknél a foglalkoztatottak létszáma kb. a másfélszeresére nőtt.

A projekt 2021. 10. 10-én fejeződött be.